Conan O'Brienin uuden ohjelman vitsit eivät naurata tarpeeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Conan O'Brienin uuden ohjelman vitsit eivät naurata tarpeeksi

Suomalaisten ja newyorkilaisten rakastaman Conan O'Brienin siirtyminen uuden ohjelman isännäksi ei ole alkanut ruusuisesti.

Suomalaisten ja newyorkilaisten rakastaman Conan OBrienin siirtyminen uuden ohjelman isännäksi ei ole alkanut ruusuisesti.­

1.7.2009 6:41

Jay Lenon paikan Tonight Show'n vetäjänä perinyt Conan on Los Angelesissa menettänyt katsojiaan ja jalansijaa kilpailevaa talk show'ta vetävälle David Lettermanille. Uudistuneen Tonight Show with Conan O'Brien -ohjelman ensimmäinen jakso esitettiin jenkeissä kesäkuun alussa.

Amerikkalaiset eivät ole sulattaneet rakastetun Jay Lenon katoamista tutulta ohjelmapaikalta. Lisäksi katsojat eivät helpolla niele Conanin vitsejä, jotka tuntuivat ennen niin hauskoilta myöhäisillassa.

Conanhan on perinteisesti marssittanut ruutuun esimerkiksi masturboivan karhun tai oksentavan Kermitin.

Toukokuussa mies kuitenkin vielä vähätteli ohjelmavaihdoksen tuomia muutoksia.

- En näe mitään syytä, miksei esimerkiksi herjahurtta Triumph voisi edelleen tehdä meille raporttejaan. Nykyisin ihmiset tuntuvat tekevän kamalan ongelman siitä, millaista komediaa saa esittää illassa, ja mitä vasta myöhäisillassa.

Suomea Conan ei ole unohtanut. Hän sivalsi pohjoista kansaamme vastikään esittelemällä ohjelmassaan suomalaisvoimin muotoillun Salli-satulatuolin. Se on suunniteltu erityisesti miehen sukukalleuksia ajatellen.

Lue lisää keskiviikon uudesta Tv-lehdestä! IS Tv-lehti sisältää viikon kuumimmat uutuudet, herkuimmat uusinnat ja kaikki elokuvat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?