Roman Polanskin uhri: Jättäkää minut rauhaan! - Viihde - Ilta-Sanomat

Oprah ja Larry King piinaavat Roman Polanskin uhria

Ohjaaja Roman Polanskin uhri Samantha Geimer hakee oikeudelta kanteen hylkäystä. 13-vuotiaana seksiä Polanskin kanssa vuonna 1977 harrastanut Geimer on joutunut kiivaaseen mediamylläkkään siitä asti, kun Polanski pidätettiin Sveitsissä.

Samantha Geimer haluaa, että hänet jätetään rauhaan.

27.10.2009 13:01

Terveysongelmista pidätyksen jälkeen kärsinyt 45-vuotias Geimer toivoo oikeuden hylkäävän syytteet Polanskia vastaan. Havaijilla asuva nainen uskoo Polanskin maasta pakenemisen olleen korruptoituneen tuomarin syytä.

- Oli hänen rikoksensa mikä tahansa, häntä olisi pitänyt kohdella oikeudenmukaisesti. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut, Geimer on todennut.

Geimerin lakimiehet kertovat naisen joutuneen pyöritykseen, kun journalistit ja talk show -isännät yrittävät nyhtää häntä avaamaan suunsa.

- Larry King on soittanut, Oprah on soittanut, jokainen kansallinen aamutv-show on soittanut, LA Timesistä kolme reportteria soittelee, kuten tekee myös lähes jokainen suuri sanomalehti Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Vastaus "Jättäkää minut rauhaan" ei tyydytä heitä.

Geimer on saanut jopa 500 puhelua. Rumba on vienyt hänet hermoromahduksen partaalle ja saattaa aiheuttaa hänelle potkut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?