Keikkalavalle palaava Ville Pusa: Konsertti oli Jennin toive

Julkaistu:

Viikko sitten puolisonsa Jenni Toivosen menettänyt muusikko-näyttelijä Ville Pusa palaa perjantaina esiintymislavalle. Muusikko esiintyy keikkakalenterinsa mukaisesti Helsinki Live Clubin avajaisissa Helsingissä.

- Se oli Jennin toive, hän viestittää Ilta-Sanomille.

- Keskustelimme Jennin kanssa perjantain keikasta. Jenni ei halunnut minun peruvan sitä, sillä esitän nimenomaan omia kappaleitani. Näiden laulujen sanat kertovat Jennistä ja meidän yhteisestä elämästämme.

Kuusi vuotta yhdessä olleet Ville Pusa ja Jenni Toivonen ehtivät keskustella paljon ennen kuin sairaus mursi Jennin.

Pariskunta ehti käydä ennen Jennin kuolemaa läpi yhteistä elämäänsä sekä Villen ja puolitoistavuotiaan Dana-tyttären tulevaisuutta ilman äitiä ja puolisoa.

Ville Pusa kertoo Jennin painottaneen keskusteluissa sitä, ettei hänen puolisonsa saa jäädä yksin kotiin. Hänen on jatkettava elämäänsä eteenpäin.

- Elimme viimeiset ajat mahdollisimman normaalia elämää. Jenni toivoi minun myös jatkavan Danan kanssa arkielämää mahdollisimman normaalisti eteenpäin, Ville viestittää.

Viime päivinä Villen sekä Dana-tyttären tukena ovat olleet pariskunnan lähiystävät. Kun Ville ei ole voinut tai kyennyt hoitamaan Danaa, pikkuneiti on ollut päiväkodissa, tai apuun ovat tulleet Jennin vanhemmat ja Villen äiti.

Sympaattinen ja rakastettu Ville Pusa on saanut Jennin kuoleman jälkeen paljon myötätuntoa. Pariskunnan yhteiseen kotiin on tulvinut kukkalähetyksiä ja suruadresseja.