MTV3.fi: Martina Aitolehti teki rikosilmoituksen Anne-Mari Bergistä - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV3.fi: Martina Aitolehti teki rikosilmoituksen Anne-Mari Bergistä

Kohukaunotarten sota jatkuu. Uusin käänne tulee tässä: Martina Aitolehti ja hänen miehensä Esko Eerikäinen kävivät maanantai-iltana tekemässä Anne-Mari Bergistä rikosilmoituksen poliisille, kertoo MTV3.fi.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen eivät mitä ilmeisemmin tule toimeen kohukaunotar Anne-Mari Bergin kanssa.

24.11.2008 20:29

- Meillä ei ollut vaihtoehtoja, Anne-Mari Bergin syytökset olivat niin rankkoja ja raskaita, Martina ja Esko perustelevat rikosilmoituksen tekoa Maikkarin viihdenetissä.

Kyse on kuulemma vastauksesta Bergin oikeudesta hakemalle - ja saamalle - lähestymiskiellolle. Martina Aitolehti ja Hunks-tanssija Esko Eerikäinen tuomittiin käräjäoikeudessa perjantaina vuoden lähestymiskieltoon.

Käräjäoikeudessa lähestymiskieltoa hakanut Anne-Mari Berg kertoi saaneensa Aitolehdeltä ja Eerikäiseltä häirikköpuheluita ja tappouhkauksia vuoden ajan. Viimeinen pisara oli yökerhovälikohtaus. Poliisi epäilee Aitolehden hyökänneen Bergin kimppuun. Pahoinpitelytutkinta on vielä kesken.

Kohupariskunta on valittanut hovioikeuteen lähestymiskieltopäätöksestä. Poliisi päättänee pian, johtaako nyt tehty rikosilmoitus jatkotoimiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?