Conanin kiertue julki ensi viikolla - Suomi ei mukana

Julkaistu:

Huhut Conan O'Brienin uudesta live-kiertueesta näyttävät varmistuvan.

Useat yhdysvaltalaislehdet raportoivat, että Conan lähtee huhtikuussa kiertueelle, joka alkaa Yhdysvaltain länsirannikolla ja käy ainakin Los Angelesissa, Phoenixissa, Chicagossa ja New Yorkissa.

E! Onlinen mukaan Conan aikoo julkistaa kiertueen ensi viikolla Twitter-sivuillaan, missä hän on kerännyt reilussa viikossa jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Radar Online puolestaan oli havainnut, että lipunmyyntipalvelu Ticketmaster ilmoitti jo nettisivuillaan Conanin saapuvan Phoenixiin keikalle 30. huhtikuuta. Tieto kuitenkin poistettiin pian.

- Ticketmaster oli vähän ennenaikainen listatessaan tapahtuman, Conanin edustaja tyytyi sanomaan asiasta.

Kun kiertueesta hiiskui tietoa ensimmäisen kerran, pidettiin myös Euroopan-kiertuetta mahdollisena. Tällöin myös Suomi olisi saattanut olla Conanin kiertueen etappi. Ainakaan tällä hetkellä Europaan-keikoista ei kuitenkaan ole mitään tietoa.

Kaiken spekuloinnin keskellä hyvin epäselvää on myös se, millaisen show'n Conan ja hänen tiiminsä lopulta tarjoavat. Conanin tv-ohjelmasta suuren osan muodostivat julkkishaastattelut ja musiikkivieraat, joita tuskin voidaan tuoda kiertueelle mukaan ainakaan samassa mittakaavassa.

Conan O'Brien lähti The Tonight Show'sta vain 7 kuukauden jälkeen riitauduttuaan NBC-tv-kanavan kanssa. Hänen sopimuksensa kieltää häntä esiintymästä kilpailevalla kanavalla ennen syyskuuta.