Heinäsirkka suuttui pukukohusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Heinäsirkka suuttui pukukohusta

Musiikkitaiteilija Heinäsirkka veti herneen nenään suunnittelija Teuvo Lomanin antamista juhlapukukommenteista. Heinäsirkka saapui linnan juhliin sähäkässä, fuksian värisessä puvussa. Lomanin kommentoi Ilta-Sanomissa Heinäsirkan muistuttavan juhla-asussaan räjähtänyttä Barbieta.

Heinäsirkka suuttui Teuvo Lomanin pukukritiikistä.­

10.12.2007 12:40

- Rokkari ei ole mikään piispan rouva, joka pukeutuu miehensä hengessä mustaan kaapuun! Jos on koko elämänsä yrittänyt olla vastarannankiiski, miksi ryhtyisi tylsäksi Linnan juhlissakaan? Heinäsirkka kirjoitti nettisivuillaan.

Lomanille asu oli kauhistus-

-Olin järkyttynyt. Hän oli kuin räjähtänyt Barbie-nukke. Vaikka viitat ovat tulossa, niin tässä kokonaisuudessa se vain paisuttaa, Loman ilmoitti lauantain Ilta-Sanomissa.

Heinäsirkka uskoo kommenttien olevan katkeran miehen puhetta. Heinäsirkka arvosteli 90-luvulla suorasanaisesti Lomanin julkisuuden tavoittelua. Sen jälkeen kaksikko ei ole ollut kovin hyvissä väleissä. Heinäsirkka uskoo tylyjen kommenttien olevan kosto.

- Taisin sanoa joskus 90-luvulla suorat sanat Teuvon tyylistä pungertaa julkisuuteen. Muistan ne kultaiset tangat, kun poseerasit Cocktail-kutsut-musikaalin julisteessa puppelipoikana. Mutta Teuvo, poju; jos sinulla on jäänyt jotain hampaankoloon, sanopa suoraan vasten kasvoja, älä viitsi maksaa vanhoja kalavelkojasi median kautta! Heinäsirkka kirjoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?