Täydelliset naiset: Kuka nai putkimies-Miken? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuka nai putkimies-Miken?

Täydelliset naiset -sarjan kotikadulla Wisteria Lanella kuohunta jatkuu. Kiihkein kysymys on, kuka nai kuuman putkimiehen Mike Delfinon?

Kuka saa Miken alttarille?­

30.9.2009 11:33

Auto-onnettomuudessa kuolleen Edie Brittin korkokenkiin astuu uusi hahmo, kun muun muassa Sopranos-mafiasarjasta tutun Drea de Matteon esittämä italialainen perheenäiti Angie Bolen saapuu hämmentämään osaltaan soppaa.

Drea de Matteo liittyy hittisarjaan sen kuudennella tuotantokaudella. Suomessa Nelosella pyörivät parhaillaan sarjan viidennen kauden jaksot.

Viides tuotantokausi päättyy kutkuttavasti kirkkohäihin. Sulhanen on putkimies Mike Delfino, mutta kuka on morsian? Ehdokkaita on ainakin kaksi: miehen nykyinen avopuoliso Katherine ja entinen vaimo Susan.

Häihin kokoontuu tietenkin koko Wisteria Lanen näyttävä naiskaarti miehineen. Maailmalta levinneiden juonipaljastusten mukaan kaikki painiskelevat jälleen kimuranttien kuvioiden kanssa. Pääseekö Bree irti patologisesta valehtelijamiehestään Orsonista? Lynette ja Tom joutuvat ison, ratkaisua vaativan ongelman eteen. Myös Cabriellen ja Carlosin elämässä on uusi kiistanaihe.

Täydelliset naiset on yksi Amerikan ja koko maailman kautta aikojen suosituimpia tv-sarjoja. Sarja on kerännyt myös Emmy- ja Golden Globe -pystejä. Sarjaa on käsikirjoitettu vuoteen 2011 asti, eli tällä hetkellä yhteensä seitsemän tuotantokautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?