American Idol -skandaali: Tuomarilla suhde kilpailijaan - Viihde - Ilta-Sanomat

American Idol -skandaali: Tuomarilla suhde kilpailijaan

Skandaalit eivät ota laantuakseen Yhdysvaltain suosituimman tosi-tv-show'n ympärillä. Neljännelle kaudelleen ehtineen American Idol -kilpailun ympärillä muhii varsinainen skandaalisoppa.

29.4.2005 0:00

ABC-kanava on kertonut, että se esittää ensi viikolla räjähdysalttiita paljastuksia kulissien takaisista puuhista Fox-kanavan hittiohjelmassa.

Ryöpytyksen kohteena on ennakkotietojen mukaan yksi ohjelman kolmesta tuomarista, Paula Abdul. Globe -lehti on jo ehättänyt kertoa, että Paulalla oli salainen suhde American Idol -kilpailijan kanssa sarjan toisella tuotantokaudella vuonna 2003.

Paulan lämpimien tunteiden kohde oli Corey Clark, lahjakkuus, joka potkaistiin ulos ohjelmasta koska hänellä oli rikosrekisteri.

Clark on itse kertonut, että heillä oli seksisuhde, ja että Paula oli luvannut tukea hänen uraansa sekä rahallisesti että vaikutusvaltansa avulla. Globen mukaan Paula olisi myös ostanut Clarkille kännykän, jotta he voisivat olla yhteydessä tosiinsa muiden tietämättä.

Paulan leiri kiistää kiivaasti väitteet.

- Herra Clark on tunnettu valehtelija ja opportunisti, joka on sekaantunut laittomuuksiin, sanottiin Abdulin mediatiedotteessa.

- Hän levittää huhuja Paula Abdulista luodakseen kiinnostusta kirjasopimustaan kohtaan. Clark on aikeissa julkaista paljastuskirjan Idols- kokemuksistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?