Antti Tuisku uuteen kotiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuisku muutti uuteen kotiin

Komeaa paluuta tekevä poppari Antti Tuisku, 25, on luopunut Helsingin keskustassa sijainneista asunnostaan sekä työhuoneestaan. Rovaniemeläissyntyinen muusikko kertoo muuttaneensa uuteen kotiin hieman kauemmas ydinkeskustasta.

Antti Tuisku muutti pois Helsingin keskustasta.

4.10.2009 18:19

- Minulla on nyt yksi huone enemmän ja sinne tuodaan tällä viikolla lapsuuteni piano Rovaniemeltä, Antti kertoi IS:lle lauantaina Tigi Awards -gaalassa.

Vuoden 2003 Idols-kolmosen syksy on töiden puolesta kiireinen. Poppari julkaisi syyskuussa uuden levynsä Hengitän. Pitkään valmisteltu levy kipusi julkaisemisensa jälkeen listakolmoseksi. Tuiskun levy on aiempaa henkilökohtaisempi, sillä hän on ollut mukana kaikkien kappaleiden teossa ja säveltänyt useita yksin.

- Levyn teko oli joka biisin kohdalla terapeuttista. Prosessin aikana tuntui kuin harmaa verho olisi lähtenyt silmieni edestä, Tuisku kertoi IS:n haastattelussa syyskuussa.

Omien keikkojensa lisäksi luvassa on yhteiskiertue Idols-kollega Anna Abreun kanssa helmikuussa. Kiertueella Anna ja Antti esiintyvät ja yhdessä ja esittävät kappaleita molempien tuotannosta. Tuisku on kertonut, että luvassa on myös kansainvälisiä duettohittibiisejä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?