Sarah Jessica Parker: Näin lyhyt äitiysloma riitti - Viihde - Ilta-Sanomat

Sarah Jessica Parker: Näin lyhyt äitiysloma riitti

Näyttelijä Sarah Jessica Parker alkoi filmata Sinkkuelämää 2 -elokuvaa vain neljä kuukautta sen jälkeen, kun sijaisäiti oli synnyttänyt hänelle kaksostytöt.

17.5.2010 6:02

Parker ei näe lyhyeksi jääneessä äitiyslomassaan mitään pahaa.

- Halusimme suuremman perheen. Kaksoset vain sattuivat syntymään neljä kuukautta ennen kuin minun oli määrä alkaa tehdä jatko-osaa. Siinä tilanteessa ei voinut tehdä mitään.

Sarah Jessica Parkerilla ja hänen miehellään Matthew Broderickilla on nyt yhteensä kolme lasta. Esikoispoika James Wilkie on 7-vuotias ja kaksostytöt Marion ja Tabitha 11-kuisia.

- En muuttaisi aikataulua, koska sen ansiosta voin nyt pitää pitkän tauon. Monilla äideillä ei ole sitä mahdollisuutta, Parker kertoo Breaking News -sivuston mukaan.

- Vietän kesän perheeni kanssa. Palaan syksyllä hetkeksi töihin, mutta silloinkin kuvaamme vain itärannikolla. Työpäivien jälkeen voin mennä kotiin ja peitellä poikani nukkumaan ja joskus jopa viedä hänet aamulla kouluun. Sinkkuelämää 2 -elokuvan Suomen liput tulevat myyntiin maanantaina. Elokuvan maailman-ensi-ilta on 27. toukokuuta, Suomessa 2. kesäkuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?