Paris Hilton tänään Helsingissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Paris Hilton tänään Helsingissä

Suomessa nähdään tänään maailman kuuluisin hotelliperijätär, kun superjulkkis Paris Hiltonin on määrä saapua Helsinkiin.

Paris Hilton ja poikaystävä Benji Madden vierailivat eilen Tallinnassa Good Charlotte -yhtyeen kiertueen tiimoilta.

3.4.2008 6:15 | Päivitetty 3.4.2008 6:14

Hiltonin tuo Helsinkiin Good Charlotte -yhtyeen kitaristi Benji Madden, jonka kanssa Hilton on seurustellut reilun kuukauden. Good Charlotte esiintyy tänään Jäähallissa.

Hiltonin Suomeen saapumisen vahvisti ravintoloitsija Sedu Koskinen. - Minulle on kerrottu, että hän on tulossa, Koskinen ilmoitti Ilta-Sanomille.

Benji Madden heittää Koskisen omistamassa Lux-yökerhossa dj-keikan Good Charlotten esiintymisen jälkeen.

Koskinen kertoi, etteivät Hilton tai Madden ole tehneet erityisvaatimuksia yökerho Luxille.

Paitsi Luxissa ja ja keikkapaikan takahuoneessa seurapiiritähtöseen saattaa törmätä tänään kaupungilla. Keskiviikkona Tallinnassakin Hilton ja Benji näyttäytyivät myös rahvaalle.

Pariskunta yritti vältellä kameroita ja nauttia päivästä kuin ketkä tahansa kyyhkyläiset. He kävivät yhdessä muun muassa lounaalla Nordic Hotel Forumin yhteydessä sijaitsevassa ravintola Monacossa.

Tuoremehua nauttinut Hilton keskittyi ruokailun ajan kirjaansa. Hän oli pukeutunut rentoihin vaatteisiin ja kasvot peittäviin aurinkolaseihin ja lippalakkiin.

Prahassa Parisiasattui leukaan

Hilton on nähty Maddenin seurassa jo monissa aiemmissa pop-punk-bändin Euroopan-kiertueen maissa. Viimeksi hänet bongattiin tiistaina Tallinnasta.

Tallinnan-vierailu sujui rauhallisemmin kuin pysähdys Good Charlotten keikkapaikalla Prahassa aiemmin tällä viikolla. Prahassa neiti kompastui musiikkikaupan kynnykseen, lensi nenälleen maahan ja ruhjoi leukansa verinaarmuille.

Loppupäivän Hilton väisteli valokuvaajia katse maahan luotuna, käsi ruhjoutuneen leuan suojana.

Paris Hilton ja Benji Madden ovat pitäneet yhtä helmikuusta lähtien. Madden oli ennen Hiltonia kihloissa näyttelijä Sophie Monkin kanssa.

Hiltonin ja Maddenin lemmestä tekee erikoisen se, että Benji on Hiltonin parhaan ystävän Nicole Richien kihlatun Joel Maddenin veli.

Hilton ja tammikuussa esikoisensa synnyttänyt Richie olivat takavuosina erottamaton tyttöduo, joka nähtiin jatkuvasti julkkiskerman ykkösbileissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?