Taneli Mäkelä tähdittää Neil Hardwickin musiikkielokuvaa - katso video

Julkaistu:

Vuosien varrella rutkasti karismaa olemukseensa ja näyttelemiseensä saanut Taneli Mäkelä tähdittää Neil Hardiwickin ohjaamaa ja Katja Kallion käsikirjoittamaa uutta Jos rakastat -elokuvaa.

Tarina on nykypäivään sijoittuva musiikkielokuva, joka kertoo ministerin tyttären ja maahanmuuttajien pojan rosoisen rakkaustarinan.

Elokuvaa kuvattiin maanantainan eduskuntatalon portailla ja kyseessä oli suuri joukkokohtaus.

- Kun sain kuulla, että Neil Hardwick on tekemässä tätä elokuvaa, kiinnostuin tavattomasti. Kun minua pyydettiin mukaan, suostuin heti. Neil Hardwick ei nimittäin tee huonoa työtä, eikä hän tee ihan mitä tahansa. Toki luin myös käsikirjoituksen, joka on minusta hauska ja haastava, Taneli Mäkelä sanoi filmaustauolla.

Taneli Mäkelä, 50, on siitä onnellisessa asemassa, että hän on hyvin työllistetty näyttelijä.

Tulossa on niin televisio- kuin elokuvaprojektejakin, ja välissä hän ehtii syyskuun 4. päivä Tampereen teatterin näyttämölle.

- Totta, syksyllä on hurjasti töitä. En valita, sillä tänä päivänä saa olla iloinen, että rooleja löytyy, hän sanoo.

Tulevia töitään varten Mäkelä aikoo viettää heinäkuun lomaa voimia keräten. Mies kertoo suunnitelmissa olevan ihan vain mökkeilyä vaimon ja kahden lapsen Elinan, 17, ja Oton, 12, kanssa.

Entä tuliko ikäkriisi vastaan, kun täytit maaliskuussa 50 vuotta?

- Itse päivä ei ollut mikään mahtava, sillä tuli siis puoli vuosisataa täyteen. Arvomaailma on ikääntymisen myötä muuttunut, mutta ei tässä mitään kriisiä ole, hän naurahti ennen kuin astui jälleen kameran eteen.