Mikko Leppilampi: Urani on Suomessa

Julkaistu:

Näyttelijä-laulaja Mikko Leppilampi aloitti keskiviikkoiltana nimikkoshow'nsa. Leppilampi nousee Vantaan Flamingo Clubin estradille kuudesti.

Kokenut esiintyjä tunnusti muutaman perhosen eksyneen vatsaan Mikko Leppilampi LIVE! -tapahtuman ensi-iltana. Onneksi paikalle oli tulossa joukko ystäviä kannustamaan, vaimo Emilia Leppilampikin, ehkä.

- Kyllä hänen pitäisi tulla, illan tähti kertoi.

Menevä show sisältää swing-henkisiä tulkintoja suosituimmista tanssibiiseistä. Torstain ensi-illassa jännitys oli katossa. Live-esiintymisessä on aina metsään menemisen mahdollisuus.

- Kyllä sitä vähän miettii, kestääkö ääni, tapahtuuko teknisesti jotain? Mutta yleensä se on niin, että mitä rennompi muistaa olla, sen paremmin asioiden pitäisi mennä.

Leppilampi palaa Amerikkaan perheensä kanssa huhtikuussa. Los Angelesissa näyttelemistä opiskelevan Leppilammen ohjelmaan kuuluu muun muassa koekuvausten harjoittelua ja aksentin opiskelua. Perheen 3-vuotias Lilia aloittaa keväällä paikallisessa tarhassa.

Leppilampea tullaan näkemään myös Suomessa.

- Tulee matkustettua edestakaisin. Työ ja urani ovat täällä.

Kutsuvieraiden joukossa nähtiin monia tuttuja kasvoja, mm. laulaja Panu Larnos sekä kihlapari Joanna Väre ja Kalle Kuvaja.