Mikko Leppilampi: Urani on Suomessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilampi: Urani on Suomessa

Näyttelijä-laulaja Mikko Leppilampi aloitti keskiviikkoiltana nimikkoshow'nsa. Leppilampi nousee Vantaan Flamingo Clubin estradille kuudesti.

Näyttelijä Mikko Leppilampi muuntautuu vaivattomasti myös laulajaksi. Miehen show pyörii Vantaalla kuutena iltana.

12.3.2009 19:54

Kokenut esiintyjä tunnusti muutaman perhosen eksyneen vatsaan Mikko Leppilampi LIVE! -tapahtuman ensi-iltana. Onneksi paikalle oli tulossa joukko ystäviä kannustamaan, vaimo Emilia Leppilampikin, ehkä.

- Kyllä hänen pitäisi tulla, illan tähti kertoi.

Menevä show sisältää swing-henkisiä tulkintoja suosituimmista tanssibiiseistä. Torstain ensi-illassa jännitys oli katossa. Live-esiintymisessä on aina metsään menemisen mahdollisuus.

- Kyllä sitä vähän miettii, kestääkö ääni, tapahtuuko teknisesti jotain? Mutta yleensä se on niin, että mitä rennompi muistaa olla, sen paremmin asioiden pitäisi mennä.

Leppilampi palaa Amerikkaan perheensä kanssa huhtikuussa. Los Angelesissa näyttelemistä opiskelevan Leppilammen ohjelmaan kuuluu muun muassa koekuvausten harjoittelua ja aksentin opiskelua. Perheen 3-vuotias Lilia aloittaa keväällä paikallisessa tarhassa.

Leppilampea tullaan näkemään myös Suomessa.

- Tulee matkustettua edestakaisin. Työ ja urani ovat täällä.

Kutsuvieraiden joukossa nähtiin monia tuttuja kasvoja, mm. laulaja Panu Larnos sekä kihlapari Joanna Väre ja Kalle Kuvaja.

Kovan flunssan kiusaama laulaja Panu Larnos käy kevään aikana levyttämässä sinkkunsa Ruotsissa. Laulaja ei ollut vielä torstaina varma, lähteekö tyttöystävänsä Anna Abreun seuraksi lauantain Emma-gaalaan.

Joanna Väre ja Kaleva Kuvaja suunnittelevat häitä vuodelle 2010. - Maaliskuu on ollut kiireinen, yhteinen aika on ollut kortilla, Joanna harmittelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?