Dee Snider pääsi vihdoinkin näpäyttämään Al Gorea

Julkaistu:

Hevibändi Twisted Sisterin laulajalla Dee Sniderilla on vieläkin kana kynittävänään ex-varapresidentti Al Goren ja tästä eroavan Tipper Goren kanssa.

Vuonna 1985 Snider joutui Tipper Goren ja kolmen muun "Washingtonin vaimon" hampaisiin heidän perustamassaan komiteassa Parents Music Recource Center (PMRC), jonka mukaan rockmusiikki on syynä raiskauksiin, teiniraskauksiin ja itsemurhiin.

Snider pääsi näpäyttämään seksiskandaalin pyörteisiin joutuneita Goreja TMZ-sivuston videohaastattelussa. Hieroja syyttää Al Gorea seksuaalisesta häirinnästä, jonka Gore on itse kieltänyt kovin sanoin.

- Al Gore on legenda...Tiedän yhden asian. 25 vuotta sitten minä olin yhteiskunnan vitsaus, mutta olen edelleen naimisissa, lapsiani ei ole pidätetty huumeiden hallussapidosta, voiko Al Gore sanoa samaa? Snider lataa.

Samassa yhteydessä hän antoi uskovansa Chris Brownin Michael Jackson -tribuuttikyynelten olleen bluffia. Samalla hän heittää epäilyksen siitä, lavastiko Bret Michaels aivoinfarktinsa.

- En usko, että he ovat rehellisiä.

Vuonna 1985 Snider tuli vastaamaan syytöksiin senaatin eteen muiden rockmuusikoiden puolesta.

- En tiedä, onko nyt aamu vai iltapäivä. Sanoisin molemmat. Hyvää huomenta ja hyvää iltapäivää. Nimeni on Dee Snider, S-N-I-D-E-R...Haluaisin kertoa komitealle vähän itsestäni. Olen 30-vuotias, naimisissa, minulla on 3-vuotias poika. Olen syntynyt ja kasvatettu kristityksi ja noudatan vieläkin niitä periaatteita. Uskokaa tai älkää, en polta, en juo, en käytä huumeita. Soitan ja kirjoitan lauluja rockbändille nimeltä Twisted Sister. Koska se on luokiteltu heviksi, olen ylpeä siitä, että kirjoittamani kappaleet edustavat arvojani, hän aloitti pitkän puolustuspuheensa.