Keith Richards teki isänsä tuhkasta huumepaukut - Viihde - Ilta-Sanomat

Keith Richards teki isänsä tuhkasta huumepaukut

Kesällä Suomeenkiin saapuvan Rolling Stonesin kitaristi Keith Richards tunnetaan siitä, että hän lienee käyttänyt elämänsä aikana lähes kaikkea laillista ja laitonta.

Keith Richardsin nenän kautta on kulkenut mm. hänen isänsä.

4.4.2007 14:08

Nyt hänen uusin tunnustuksensa kuitenkin peittoaa kaikki aiemmat häröilyt.

63-vuotias Richards kertoo tuoreessa haastattelussa sekoittaneensa takavuosina kokaiinia isänsä tuhkaan - ja sitten siemaisseensa koko satsin sieraimeensa!

- Jaa, omituisin kama, mitä olen sniffannut? No isäni. Mä ryystin isäni kerran, Richards turinoi musiikkilehti NME:n haastattelussa.

- Isäni oli krematoitu, enkä voinut vastustaa kiusausta sekoittaa hänen tuhkiaan pikkuisen terästyksen kanssa. Ei isäni olisi siitä välittänyt, totesi Richards.

- Ja se lasti upposikin aika hyvin, ja meikä on yhä elossakin, vähätteli Richards huumesekoituksensa vaarallisuutta.

Richardsin isä Bert, kuoli 84-vuotiaana 2002.

"Hyvä onni"pitkän iän salaisuus

Keith Richards on yhä hyvässä rock-vauhdissa, vaikka elämäntavat ovat olleet kaikkea muuta kuin terveelliset. Hän itse tosin kuittaa kaiken hyvän onnen piikkiin ja varoittaakin nuorempia muusikoita yrittämästä samaa.

- Meikä teki kaiken, koska mä vaan oon mä. Nyt porukka luulee, että se olisi muka joku elämäntapajuttu.

- Ei mulla oo mitään harhakuvia kuolemattomuudesta. Olen aivan samanlainen kuin kaikki muutkin, ehkä vain hiukan onnekkaampi.

- Mä oli kymmenen vuoden ajan numero ykkönen listalla niistä "ihmisistä, jotka todennäköisesti delaa". Kun tipuin listalta, niin olin tosi pettynyt, Richards pahoittelee.

(IS-AP)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?