Katan uusi rakas on nuori rokkari - Viihde - Ilta-Sanomat

Katan uusi rakas on nuori rokkari

Kata Kärkkäinen viihtyy itseään nuoremman rokkarin seurassa. IS kertoi eilen, että kirjailija-taidemaalari Kata Kärkkäisen juhli lauantaina Helsingin yössä Tavastia-klubilla tuntemattoman miehen seurassa.

Pariskunnalla on ikäeroa 14 vuotta, sillä mallinakin tunnettu Kata täytti syksyllä 40.­

17.2.2009 6:56

Nyt on selvinnyt, että mies on 26-vuotias rockyhtyeen laulaja ja keulakuva. Pariskunnalla on ikäeroa 14 vuotta, sillä mallinakin tunnettu Kata täytti syksyllä 40.

IS tavoitti Katan sunnuntaina, mutta hyväntuulinen ja nauravainen nainen ei halunnut kommentoida mahdollista uutta suhdettaan mitenkään.

Tavastia-klubilla Kata ja pitkä rokkari kuitenkin näyttivät pariskunnalta, sillä he viihtyivät lähekkäin ja kulkivat käsi kädessä.

IS tavoitti Katan seurassa rokkikeikalla nähdyn miehen maanantaina puhelimitse.

Hei, sinut nähtiin Kata Kärkkäisen kanssa lauantaina. Miten pitkään olette seurustelleet?

- Tuohon en halua vastata mitään, mies sanoi lyhyesti.

Hänen bändinsä ei ole vielä tehnyt suurta läpimurtoa, mutta on keikkaillut ympäri Etelä-Suomea. Edellisen kerran yhtye esiintyi perjantaina. Bändin 26-vuotias laulaja myös näyttää rokkarilta pitkine hiuksineen ja tatuointeineen.

Kata Kärkkäinen oli naimisissa Janne Janhosen kanssa, mutta pari haki eroa viime syksynä. Eron harkinta-aika on yhä kesken. Eron jälkeen Kata jäi asumaan Sipooseen kahden lapsensa kanssa.

Katan seurasta bongattu rockyhtyeen keulakuva ei ole Katan ensimmäinen rokkarimies, sillä 1990-luvun alussa Kata oli naimisissa Johnny Lee Michaelsin kanssa.

Michaels tunnetaan muun muassa The 69 Eyes -yhtyeen tuottajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?