Madonnan lipunmyynti oli kaaosta - katso kuvat

Julkaistu: , Päivitetty:

Madonnan Helsingin-keikan lipunmyynti alkoi pahasti kangerrellen maanantaina kello 9 aamulla. Lippupisteen myyntijärjestelmä kaatui muutaman ensimmäisen minuutin jälkeen.

Lippupiste ilmoitti kello 9.50, että jokainen lippujen myyntikanava kuitenkin toimi aamulla, ja lipunmyynti eteni "ennätysvauhtia".

Lippupisteen mukaan konserttialueen kentät A ja B olivat aamukymmeneen mennessä loppuunmyytyjä. Lippuja oli vielä jäljellä konserttialueelle C.

Vain 10 minuuttia ennen lippujen myynnin aloittamista tuli lippuja myöskin välittäville R-kioskeille tiedote Lippupisteeltä, ettei R-kioskeilta myydä kuin halvimpia lippuja. Kun lippujen myynnin piti alkaa kello 9, kaatuivat R-kioskien yhteydet Lippupisteeseen.

Myös Lippupisteen puhelinpalvelu on tökkinyt. Useat Lippupisteen numeroon soittaneet kertovat IS:lle, että heidän puheluitaan on yhdistetty toisille asiakkaille.

Kyyneliä ja
riemunkiljahduksia

Esimerkiksi Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä ongelmat alkoivat heti ensimmäisten asiakkaiden saatua lippunsa.

Ensimmäisenä Lippupisteen edessä jonottanut Hanna Sormunen sai kolme lippua parhaille paikoille. Sormunen kiljui riemusta ja pomppi ympäriinsä ostettuaan liput.

Sormunen oli jonottanut lippuja sunnuntai-illasta lähtien. Hän on ollut Madonna-fani kuusivuotiaasta saakka.

- Madonnaa isompaa tähteä ei ole. Sen musiikki on ihan mieletöntä, Sormunen kertoi.

Tuuli Vaskola oli viimeinen, joka sai ostettua liput ennen järjestelmän kaatumista. Vaskola itki valtoimenaan, kun hän pääsi kassalta.

- Systeemi jumittui juuri meidän lippujen jälkeen, hän sai kyyneliltään sanottua.

Aleksi Holkko jonotti lippuja Madonnan keikalle Lasipalatsissa. Hän oli saapunut paikalle aamulla puoli viisi.

- Pitäähän se Madonna nyt nähdä, kun se tulee Suomeen. En ole niin fanaattinen fani kuin muut, mutta sen verran tykkään, että jonottelen.

Lippupisteellä oli alkuvuodesta ongelmia Bruce Springsteenin ja Morrisseyn konserttien lipunmyynnissä. Lippupiste ilmoitti viime perjantaina, että nuo ongelmat oli korjattu.

Madonna esiintyy Helsingin Jätkäsaaressa. 6. elokuuta.