Pomo IS:lle: Upeaa olla täällä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Pomo IS:lle: Upeaa olla täällä!

- Upeaa olla taas täällä, maailmantähti Bruce Springsteen, 58, kertoi IS:lle jakaessaan nimikirjoituksia majapaikkansa Kämp-hotellin edessä Helsingissä torstai-iltana kahdeksan maissa.

11.7.2008 7:02 | Päivitetty 11.7.2008 14:29

Satapäisen fanijoukon eteen käveli rento mies. Springsteen jakoi nimikirjoituksia kymmenen minuuttia ja rupatteli faniensa kanssa. Nimikirjoituksia pyydettiin käsivarsiin, lp-levyihin, jopa luottokorttiin.

Pienelle pojalle nimmaria antaessaan Pomo pohti, ymmärtääkö niin nuori mies vielä hänen musiikkinsa päälle.

Springsteen rupatteli hetken aikaa myös Ilta-Sanomien kanssa. Hän kertoi viihtyvänsä Suomessa. Edellisen kerran rokkari nähtiin Helsingissä 2003.

Norjasta omalla suihkukoneella Suomeen lentänyt tähti ei ollut vielä varma, mitä tekisi ennen perjantai-illan loppuunmyytyä Stadionin-keikkaansa.

- Emme oikeastaan koskaan tiedä etukäteen, mitä teemme, Springsteen naurahti.

Meinaatteko kenties juhlia?

- Saa nähdä, saa nähdä. Katsotaan, keksivätkö fanit ehkä jotain, Springsteen virnisti.

Tiukka sininen t-paita paljasti 58-vuotiaan tähden ruskettuneet ja lihaksikkaat käsivarret. Aurinkolaseihin verhoutunut mies näytti hyvinvoivalta ja oli yhtä hymyä. Vähintään yhtä tyytyväisiä olivat paikalle saapuneet fanit.

Innokkaimmat heistä olivat passissa hotellin edustalla tunteja ennen h-hetkeä. Fanit huusivat Springsteenin nimeä, lauloivat ja osoittivat suosiotaan raivoisalla aplodimyrskyllä. Pomo oli suosionosoituksista tyytyväinen. Hän poistui hotelliin kättään heilauttaen ja fanejaan kiitellen.

- We love you Bruce, fanit huusivat vastaukseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?