Pensseli-setä: Kein Kenkiin-kappale haastaa Niilin hanhet - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä on Pensseli-sedän haastaja - katso video!

YouTubessa suomalaisten suosioon noussut Pensseli-setä on saanut vahvan haastajan. "Japanin Kirkan" suomeksi tekstitettyä konserttivideota on katsottu jo yli 300 000 kertaa.

Japanin Kirkan suomeksi tekstitettyä konserttivideota on katsottu jo yli 300 000 kertaa­

5.11.2009 14:02 | Päivitetty 12.11.2009 12:07

Kenkiin-nimisen videon idea on sama kuin Pensseli-sedällä. Kei-niminen japanilaislaulaja esiintyy lavalla ja kuulostaa aivan siltä kuin laulaisi suomeksi. Videon syyskuussa nettiin laittanut henkilö on tekstittänyt kappaleen suomeksi.

"Suurta suosiota nauttineen Mihemmedin jälkeen lavalle astuu Japanilainen Kei aka Japanin Kirka", kertoo kappaleen nettiin ladannut TheKassitus esittelytekstissä.

Nimimerkki TheKassitus on myös Pensseli-setä-videoiden takana.

Japanin Kirkan kappaleen suomalaisissa sanoissa on yhtä vähän järkeä kuin Pensseli-sedän sanoituksissa.

"Pasilla on! Pasilla on! Kengät isonneet", tekstitys kuuluu.

"Nuole mun kenkii, kenkii! Riisukaa ne, auh! Kiitos", laulu jatkuu. Eikä tässä kaikki: tarinassa seikkailee myös Kolo-Olli!

Japanin Kirka ei ohita aivan heti Pensseli-setää suosiossa. Pensseli-sedän kolmea videota on katsottu YouTubessa yhteensä yli 1,5 miljoonaa kertaa, kun Japanin Kirka on kerännyt 300 000 klikkiä.

Pensseli-setä eli syyrialainen häälaulaja Abdo Mohamad saapui eilen Suomeen mm. esiintymään tv-ohjelmassa. Abdo Mohamad tunnetaan myös kurdinkielisellä nimellä Ebdo Mihemedi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?