Kari Häkämies naimisiin tänään - vauva maaliskuussa

Julkaistu: , Päivitetty:

Entinen kokoomuksen sisäministeri Kari Häkämies , 52, menee perjantaina naimisiin kumppaninsa Laura Päiviön, 35, kanssa.

Häkämies on nykyään synnyinkaupunkinsa Kotkan sosiaali- ja terveystoimen hallintojohtaja. Päiviö on Kotkan kulttuurikeskuksen toiminnanjohtaja.

IS:n tietojen mukaan pari ei järjestä varsinaista häätilaisuutta, eikä esimerkiksi kummankaan sukulaisia ole kutsuttu paikalle. He saavat kuitenkin kirkollisen siunauksen liitolleen.

Pariskunta saa IS:n tietojen mukaan perheenlisäystä. 35-vuotias Päiviö odottaa ensimmäistä lastaan, jonka laskettu syntymisaika on maaliskuun lopulla.

Kari Häkämiehellä on 20-vuotias poika ensimmäisestä avioliitostaan.

Häkämies ja Päiviö menivät kihloihin toissa vuonna, jolloin Päiviö näkyi julkisuudessa Häkämiehen rinnalla ensimmäisiä kertoja.

Sittemmin pari on nähty muun muassa Häkämiehen veljen, puolustusministeri Jyri Häkämiehen uudenvuoden juhlavastaanotolla.

Viimeksi heidät nähtiin yhdessä Häkämiehen hyvän ystävän Sauli Niinistön häissä viime lauantaina. Niinistö avioitui kokoomuksen tiedotuspäällikön Jenni Haukion kanssa Porissa.

Niinistön ja Haukion ikäero on 29 vuotta. Uudella avioparilla Kari Häkämiehellä ja Laura Päiviöllä ikäeroa on 17 vuotta.

Häkämies, Niinistö ja heidän kokoomustoverinsa, Helsingin liikunnanjohtaja Anssi Rauramo viettivät aikoinaan runsaasti aikaa Helsingin yössä. He saivat tuolloin alan piireissä kutsumanimet Aku Ankan veljenpoikien mukaan.

- Kun Rauramo vielä menisi naimisiin, olisi Tupulla, Hupulla ja Lupulla kaikilla vaimot, eräs politiikan tunnettu toimija totesi eilen.