Suosikkisarjasta potkut saanut ex-lapsitähti on nykyisin partasuinen pitkätukka – tunnistaisitko edes? - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkisarjasta potkut saanut ex-lapsitähti on nykyisin partasuinen pitkätukka – tunnistaisitko edes?

Miehen puolikkaat -sarjasta tuttu ex-lapsitähti on muuttanut tyyliään täydellisesti.

Miehen puolikkaat -sarjan alkuperäisenä pääkolmikkona esiintyivät Charlie Sheen, Angus T. Jones ja Jon Cryer.

5.1.2016 21:33

Miehen puolikkaat -sarjassa sen alusta asti näytellyt pikkupoika Angus T. Jones elää nykyisin elämäänsä kaukana Hollywoodin viihde-elämästä.

Jones oli suosikkisarjan alkaessa vuonna 2003 vasta 10-vuotias poika, jonka esittämä vähemmän välkky pikkupoika vastasi monista sarjan parhaista nauruista. Nykyisin 22-vuotias Jones opiskelee coloradolaisessa yliopistossa, eikä häntä ole juuri nähty enää viihdealalla.

Angus T. Jones on nykyisin 22-vuotias partasuu.

Jones bongattiin maanantaina Venice Beachin läheisyydessä, jossa nuorta miestä oli vaikea tunnistaa parran ja sotkuiselle ponnarille sutaistun pitkän tukan kanssa.

Daily Mailin mukaan Jones kuittasi Yhdysvaltojen katsotuimmaksi komediasarjaksi nousseesta Miehen puolikkaista 300 000 dollaria jaksolta, mutta hänen hahmonsa kirjoitettiin ulos sarjasta loppuvuodesta 2012, jolloin hän esiintyi YouTubessa julkaistulla videolla, jossa hän haukkui sarjaa roskaksi ja kertoi uudesta uskonnollisesta maailmankatsomuksestaan.

– Jos katsot Miehen puolikkaita, lopeta. Minä olen sarjassa, enkä halua olla siinä. Lopettakaa sarjan katsominen, älkääkä täyttäkö päätänne sillä roskalla, Jones puhisi videolla.

Hän jatkoi sarjan haukkumista vielä radiohaastattelussa maaliskuussa 2014, mutta pyysi myöhemmin anteeksi sarjan luojilta, ja hän sai palata viime helmikuussa esitettyyn sarjan päätösjaksoon.

Angus T. Jones vuonna 2004. Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin 2003.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?