Kurveistaan tunnettu malli kuvattiin piukoissa housuissa – muhkea peppu onkin toppausten ansiota? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kurveistaan tunnettu malli kuvattiin piukoissa housuissa – muhkea peppu onkin toppausten ansiota?

Malli-näyttelijä Amber Rosen urheiluhousut saivat aikaan huhumyllyn. Kurvikuningatar itse vakuuttaa takapuolensa olevan aito.

19.12.2015 18:02

Kurveistaan tunnetun malli-näyttelijä Amber Rosen kuuluisasta takapuolen muodosta nousi amerikkalaisissa viihdemedioissa kohu, kun paparazzin nappaamat kuvat Rosesta trikoohousuissa julkaistiin. Wiz Khalifan ja Kanye Westin ex-puolisonakin tunnettu Rose kuvattiin leikkipuistossa yhdessä Sebastian-poikansa kanssa.

Leikkihetken sijaan huomion veivät Rosen tiukat mustat housut, jotka näyttävät olevan takapuolen kohdalta topatut. Viihdemedioissa arvioitiin, että takapuolen kohdalla olevat läpikuultavat saumat todistavat Rosen käyttävän pepputoppauksia.

Rääväsuuna tunnettu Rose otti itsekin kantaa huhuihin ja vakuutti, että hänen muhkea takapuolensa on täysin aito. Malli julkaisi Instagram-tilillään selonteon huomiota herättäneistä housuistaan.

– Lol, en todellakaan käytä pepputäytteittä. Hemmetti, kun teitä kiinnosta peppuni, Rose totesi ja selitti:

– Ylläni on koko kehon peittävä treeniasu. Asussa on paksu kerros, joka peittää naisten ongelmakohdat. Käytän pukua kun treenaan ja se auttaa pitämään ihoni piukkana ja saa minut hikoilemaan enemmän.

Aiemmin tänä vuonna Rosen muodot nousivat otsikoihin, kun hän lomaili pikkubikineissä Havaijilla. Rose julkaisi Instagramissa kuvan itsestään Havaijilla ja ylisti kuvatekstissä kurvikasta kehoaan.

– Jee! Minulla on hymykuoppia pepussani, Rose oli kirjoittanut kuvatekstiksi.

Tekstissä Rose myös totesi, että kaikki tietävät jokaisella naisella olevan selluliittia ja että kauniit lapset saavat aikaan kauniita ”hymykuoppia” ympäri kehoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?