Nyt alkoi MM-Leijonien ketjulotto, mutta tähän vitjaan Eeli Tolvasella ei ole asiaa – ”Ei mitään syytä rikkoa” - Videotuomarit - Ilta-Sanomat

Nyt alkoi MM-Leijonien ketjulotto, mutta tähän vitjaan Eeli Tolvasella ei ole asiaa – ”Ei mitään syytä rikkoa”

Julkaistu: 11.5.2018 16:33

Mihin ketjuun päävalmentaja Lauri Marjamäki sijoittaa Eeli Tolvasen? Entä muuttuvatko viime otteluissa käytössä olleet ylivoimakoostumukset?

Perjantaina aamupäivällä Tanskasta kantautui kiinnostava uutinen: Eeli Tolvanen liittyy Leijonien MM-joukkueeseen.

19-vuotias hyökkääjä vapautui Leijonien käyttöön, kun hänen NHL-seuransa Nashville Predators putosi Stanley Cup -jahdista hävittyään ottelusarjan Winnipeg Jetsille.

Mutta millaisen roolin Tolvanen, Pyeongchangin talviolympiakisoissa tähdistökentälliseen valittu huippulupaus sitten saa? Peluuttaako Lauri Marjamäki häntä ylivoimalla, ja mikä tärkeintä: mikä on yli viisi viikkoa Predatorsin kokoonpanon ulkopuolella katsomossa istuneen Tolvasen pelituntuma?

IS:n Videotuomarit Tuomas Nyholm ja Vesa Rantanen pohtivat edellä mainittuja aiheita monelta näkökantilta.

Yhteen ketjuun Tolvasella ei ole kuitenkaan asiaa: Veli-Matti Savinainen, Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen säilyy entisellään.

– Tämä on ollut pyhä kolminaisuus, jossa Savinainen on ollut järkyttävän tehokas. Hän on lisäksi tärkeä työteliäs lisä kahden taiturin rinnalle. Tätä ketjua ei ole mitään syytä rikkoa, Vesa Rantanen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?