Videotuomarit

Kiinnititkö huomiota tähän? Lauri Marjamäen odottamaton veto Tanska-otteluun hämmästyttää – ”Ei mitään järkeä”

Julkaistu:

MM-kiekko
Tanskaa vastaan 2–3-tappio, aihetta hätään? No ei todellakaan, mutta yksi asia Lauri Marjamäen peluutuksessa kummastuttaa erityisesti.
Mikael Granlund ja Sebastian Aho, Leijonien ykkös- ja kakkossentteri. Granlund 24.17 ja Aho 21.10.

Luvut kertovat Suomen kärkikaksikon Tanska-ottelun peliajasta, joka on Ilta-Sanomien Videotuomarien Vesa Rantasen ja Tuomas Nyholmin mielestä aivan liian kova näin alkuvaiheessa turnausta.

– Nämä ovat järjettömiä määriä, varsinkin kun Lauri Marjamäki korosti ennen peliä, että meillä on neljä peliä viiteen päivään ja että tahti kova, Rantanen päivittelee.

– Näillä peleillä ei loppujen lopuksi ole mitään väliä, kun plakkarissa on kolme voittoa ja jatkopaikka käytännössä varma. Ei mitään järkeä, hän jatkaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Esimerkiksi otteluissa Etelä-Koreaa, Latviaa ja Norjaa vastaan kaksikon peliaika oli keskiarvolla selvästi alle 20 minuuttia.

Nyholm puolestaan löytää kaukalosta leijonapelaajan, jolle ei jatkossa ole enää käyttöä ylivoimalla. Hän on Ville Pokka.

– Ylivoimalla syötöt eivät ole murtavia, ne eivät tuota mitään. Ei hän ole pelannut huonosti, mutta ei tarpeeksi hyvinkään ykkösylivoiman standardeilla, Nyholm sanoo ja antaa vaihtoehdon korvaajaksi:

– On todennäköistä, että Markus Nutivaara tulee Pokan tilalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt