Unohtakaa Sebastian Aho hetkeksi – tässä on Leijonien duunarikuningas! - Videotuomarit - Ilta-Sanomat

Unohtakaa Sebastian Aho hetkeksi – tässä on Leijonien duunarikuningas!

Julkaistu: 9.5.2018 0:53

Onhan tämä nyt aivan ennenkuulumatonta. Jokakeväinen keskustelu maalinteon vaikeudesta loistaa poissaolollaan: Leijonat takoo MM-jäillä aivan hirvittävää tulosta.

Olkoonkin, että maalimättäjäisiä on tähän saakka pidetty lajin pienempien maiden kustannuksella, mutta silti: kolme ottelua, maaliero 23–2.

Morjens, sanovat Ilta-Sanomien Videotuomarit.

– Ei tällaista ole nähty koskaan. Mutta mikä mahtavinta, juuri tätä aktiivista intohimolätkää me olemme jo muutaman vuoden ajan odottaneet. Oli vastus ja turnauksen lopullinen tulos mikä tahansa, tämä on oikea tie, intoilee Tuomas Nyholm.

Suomen nuoret ja huippuunsa viritetyt NHL-sankarit johtavat joukkoja, mutta välillä on syytä antaa posia myös alempien ketjujen uurastajille.

Yksi heistä on Marko Anttila. Kookasta laitahyökkääjää on vaikea lähteä luonnehtimaan missään olosuhteissa näkymättömäksi pelaajaksi, mutta arvokisojen maalintekotilastoissa Anttilan nimi ei yleensä loista.

Norjaa vastaan tärähti kuitenkin tärkeä maali, ja se kirvoittaa Videotuomareilta vuolaita kehuja.

– Kun katsoo Anttilan mittavaa vartta [203 cm], häntä voi huoleti luonnehtia pitkäksi projektiksi. Hän on noussut Jokereissa Jukka Jalosen valmennuksessa todella uudelle tasolle pelaajana, Vesa Rantanen tunnelmoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?