Videotuomarit

Kausi on paketissa – mihin ovat matkalla SM-liigan pohjakerroksen joukkueet?

Julkaistu:

SM-liiga
Viisi seuraa päättää tänään kautensa SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella. Mitä näille joukkueille tapahtuu seuraavaksi?
Sport, Jukurit, KooKoo. Ilves. HPK.

Jokaisessa organisaatiosta on nyt pohdinnan paikka. Aikaa vanhan korjaamiseen tai uuden rakentamiseen on puoli vuotta. Sen jälkeen alkaa uusi sesonki, ja suunnan olisi ehdottomasti oltava ylöspäin.

Ilta-Sanomien ja Urheilulehden jääkiekkoanalyytikko Ismo Lehkonen käy Vesa Rantasen ja Tuomas Nyholmin kanssa läpi kaikki viisi pohjakerroksen joukkuetta. Mikä on hyvää, mikä huonoa? Mihin homma kaatui ja mitä pitää korjata, jotta tie ylemmäs aukeaisi?

Vaasan Sportilla ei ole varaa kolmanteen peräkkäiseen uniseen kauteen. Vastaavasti Jukurien avausvuoden upea tarina katosi kuin tuhka tuuleen. KooKoo meinasi kolkutella keskikastin ovia, mutta sitten meno hiipui.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Entä Ilves – todellinen suomalainen suurseura, joka ei vieläkään onnistunut murtautumaan keskinkertaisuudesta valokeilojen läheisyyteen? Ja HPK:nhan piti nousta haastamaan suurempia seuroja, mutta lupaavan edelliskauden jälkeen tulikin takapakkia.

Lehkonen, Rantanen ja Nyholm tarjoavat askelmerkit jokaiselle kautensa runkosarjaan päättävälle liigajoukkueelle. Osa joukkueista on hyvällä tiellä, mutta osan yllä on isoja kysymysmerkkejä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt