Ismo Lehkoselta tiukka näkemys Jokerien isosta mahdollisuudesta: ”Ihan sama, millaiset palautusjuomat kaverilla on” - Videotuomarit - Ilta-Sanomat

Ismo Lehkoselta tiukka näkemys Jokerien isosta mahdollisuudesta: ”Ihan sama, millaiset palautusjuomat kaverilla on”

Julkaistu: 9.3.2018 7:23, Päivitetty 9.3.2018 16:16

Pudotuspelit alkoivat unisesti, mutta sen jälkeen Jokerit painoi kaasua. Sotshi on jäämässä jalkoihin, ja sitten on aika kaataa jättiläinen Moskovasta.

KHL:n ainoa suomalaisjoukkue aloitti pudotuspelisarjansa Sotshia vastaan unisesti ja arkaillen, mutta sen jälkeen Jokerit kaivoi tiikerinsilmää esiin ja osoitti, mikä on joukkueiden välinen materiaali- ja tasoero pelillisesti.

Nelospelin pienen, mutta lopulta voitokkaan notkahduksen jälkeen helsinkiläisillä on tänään paikka panna Sotshi kesälomille ja siirtyä varsinaisen pihvin kimppuun.

On aika kaataa iso.

On pakko kaataa iso, jos aikoo voittaa Gagarin Cupin.

Mikäli Jokerit menee jatkoon, ensimmäinen iso on Moskovan TsSKA. Ilta-Sanomien ja Urheilulehden jääkiekkoanalyytikon Ismo Lehkosen mukaan Jokerit on valmis haasteeseen – valmiimpi kuin kertaakaan aiemmin joukkueen KHL-taipaleella.

Oheisella videolla Lehkonen purkaa täsmällisesti sekä Jokerien Sotshi-sarjan pelillistä antia että ennakoi pudotuspelien seuraavaa vaihetta.

Päivitetty otsikko klo 9.46.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?