Asiantuntijalta yllättävä arvio Leijonista: ”Olympiakulta on täysin realistinen mahdollisuus” - Videotuomarit - Ilta-Sanomat

Asiantuntijalta yllättävä arvio Leijonista: ”Olympiakulta on täysin realistinen mahdollisuus”

Julkaistu: 19.2.2018 18:51

Leijonasydän sykkii vahvana Videotuomareiden lämpimässä studiossa. Analyysin perusteella Suomen kultaunelma elää ja voi hyvin.

Tämän näkemyksen vahvistaa IS:n ja Urheilulehden jääkiekkoanalyytikko Ismo Lehkonen, joka saapui studio-olosuhteisiin niputtamaan Leijonien alkusarjan suoritukset.

Kaksi voittoa, yksi tappio, ja karsintakierroksen kautta kohti puolivälieriä.

Suomen pelistä löytyy totta kai parantamisen varaa ja tietyillä osa-alueilla tekemistä on paljonkin, mutta Lehkosen yleisarvio on positiivinen.

Samoilla linjoilla on Vesa Rantanen – joka tosin huomauttaa, ettei Suomi ole kyennyt toteuttamaan olympialaisissa päävalmentaja Lauri Marjamäen pelillistä optimia. Rantasen mukaan Suomi on ajautunut pelillisesti väliveteen: toinen jalka nopeammassa ja toinen hitaammassa pelitavassa.

Seuraavaksi vastassa on Etelä-Korea tiistaina. Mikäli Suomi voittaa kyseisen ottelun, keskiviikon puolivälierässä vastaan tulee Kanada, jonka iskukyvystä on ilmoilla kahdenlaisia mielipiteitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?