Liigajoukkueelta jälleen kerran häikäisevä suoritus: ”Peli on silkkaa timanttia” - Videotuomarit - Ilta-Sanomat

Liigajoukkueelta jälleen kerran häikäisevä suoritus: ”Peli on silkkaa timanttia”

Vuodesta toiseen Tapparan tason arvellaan laskevan. Ja vuodesta toiseen joukkue kykenee pysymään huipulla. Miten ihmeessä?

27.10.2015 6:25

Jormakka lähti. Palola lähti. Metsola lähti. Malinen lähti. Green lähti. Mutta menetykset eivät näytä tuntuvan missään.

IS:n Videotuomarit Vesa Rantanen ja Tuomas Nyholm ovat vaikuttuneita siitä, miten väkevään iskuun Tappara on taas virittänyt koneensa. Kausi on vasta aikaisessa vaiheessa, mutta niin vain Tappara keikkuu liigan piikkipaikalla – ja pelaa laadukasta jääkiekkoa.

Jukka Rautakorven robottiarmeija siirtyi viime kaudella Jussi Tapolan komentoon, ja kasvukivut olivat mittavat. Silti Tappara pelasi finaalissa, jo kolmatta kertaa putkeen.

Tällä kaudella Tapolan joukkueessa on vähemmän supertähtiaineista, mutta sitäkin raikkaampi ote. Kasvukivuista ei ole enää jälkeäkään, vaan jäällä nähdään itsevarma ja vahvasti omalla kehityslinjallaan etenevä joukkue.

Myös avainpelaajien tasonnostot ovat vakuuttavaa seurattavaa: Kristian Kuusela on SM-liigan supertähti. Hänen tutkaparinaan operoi nuori Henrik Haapala, joka pelaa läpimurtokautta. Lisäksi kapteeni Jukka Peltola on uransa parhaassa iskussa.

Ohjelmassa uhrataan lähetysaikaa myös toiselle tamperelaisjoukkueelle eli Ilvekselle. Mitä sarjan kärkipaikoilta tappiokierteeseen joutuneesta Ilveksestä oikein pitäisi ajatella?

Videotuomareiden uusi jakso julkaistaan ISTV:ssä joka tiistai.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?