TPS ja FC Lahti tasapeliin – Veikkausliigan nousukarsinta huipentuu sunnuntaina

TPS ja FC Lahti ratkaisevat viimeisen liigapaikan kohtalon sunnuntaina.

20.10.2022 21:30

Turun Palloseura ja FC Lahti päätyivät 1–1-tasapeliin Veikkausliigan karsinnan ensimmäisessä osaottelussa torstaina Turun Kupittaalla. Näin molemmille joukkueille jäi vielä ovi auki ensi vuoden liigapaikkaan, joka ratkeaa sunnuntaina Lahdessa.

– Odotetun kova taistelu. Nyt ollaan onneksi vasta puolivälin krouvissa, ja pyhänä jatketaan kovilla panoksilla. Hyvän alun jälkeen menetimme otetta toisella puoliajalla, ja TPS pystyi luomaan erikoistilanteista vaarallisia tilanteita, summasi Lahden päävalmentaja Mikko Mannila.

Lahtelaiset hallitsivat avausjaksoa, ja Loorents Hertsi vei vieraat johtoon jakson puolivälissä. TPS tuli vahvalla otteella toiselle puoliajalle, ja Roope Pakkanen laukoi tasoitusmaalin 72. minuutilla. Albijon Muzacilla oli viime minuuteilla loistava paikka viedä kotijoukkue voittoon, mutta Antonio Reguero Lahden maalilla venyi huippupelastukseen.

– Lähdimme altavastaajana peliin, mutta nyt on Lahden etulyönti nollattu. Ratkaisuotteluun lähdemme samalta viivalta, ja joukkueelta löytyy varmasti rutkasti taistelutahtoa sunnuntain peliin, lupasi TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?