Kutkuttava siirtouutinen Veikkausliigasta! Petteri Forsell siirtyy Turun Interiin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kutkuttava siirtouutinen Veikkausliigasta! Petteri Forsell siirtyy Turun Interiin

Petteri Forsell jatkaa uraansa Turussa.

Petteri Forsell nähtiin Veikkausliigassa viimeksi 2019, silloin HJK:n riveissä.

11.8. 12:31

Suomen maajoukkueessakin esiintynyt Petteri Forsell, 30, siirtyy miesten jalkapalloliigassa pelaavan FC Interin riveihin.

Turkulaisjoukkue ilmoitti asiasta keskiviikkona sosiaalisessa mediassa ja kertoi tiedottavansa asiasta vielä lisää päivän aikana.

Viime kaudet Forsell on pelannut Puolassa edustaen useampaa seuraa, viimeisimpänä Stal Mieleciä.

Veikkausliigassa Forsell on pelannut viimeksi kesällä 2019, jolloin hän edusti HJK:ta lainalla puolalaisesta Miedz Legnicasta.

Kokkolalaiskasvatti debytoi Veikkausliigassa VPS:n riveissä kaudella 2009, jonka jälkeen hän nousi kotimaan sarjan tähdeksi pelatessaan useita kausia IFK Mariehamnissa.

Huuhkajissa Forsell on saanut tililleen kymmenen ottelua, mutta ei päässyt mukaan kesän EM-kisajoukkueeseen. Sen sijaan Forsell nähtiin kesällä Ylen asiantuntijaryhmässä EM-kisalähetyksissä.

Teknisenä pelaajana tunnettu Forsell pystyy pelaamaan hyökkäyksen eri rooleissa, mutta parhaiten mies viihtyy hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai kymppipaikalla. Interille Forsell tuo ennen kaikkea mahdollisuuksia hyökkäyspään murtautumisiin, painavan laukauksensa sekä vaaraa erikoistilanteisiin.

Inter on Veikkausliigassa 15 pelatun ottelun jälkeen neljäntenä. Turkulaiset aloittivat kauden mainiosti, mutta ovat onnistuneet kuudessa viime ottelussaan nappaamaan vain yhden voiton.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?