SJK ei saanut murrettua HJK:n pitkiä putkia – ”Olimme rahtusen parempia”, näki seinäjokisten luotsi Jani Honkavaara - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

SJK ei saanut murrettua HJK:n pitkiä putkia – ”Olimme rahtusen parempia”, näki seinäjokisten luotsi Jani Honkavaara

HJK ja SJK pelasivat maalittoman tasapelin.

31.7. 20:12

Helsinki

Jalkapallon Veikkausliigassa HJK:n koti- ja SJK-taika pitivät, kun se punnersi kentällään maalittoman tasapelin. HJK on edellisen kerran hävinnyt isännöimänsä sarjaottelun kaudella 2019, SJK taas ei ole liigassa vieraissa kaatanut Klubia kertaakaan 12 yrittämällään.

– Paikkoja oli voittaa, olisi pitänyt olla kliinisempi. HJK ei ollut huono, mutta olimme rahtusen parempia – urani aikana ei olla dominoitu HJK:ta näin paljon täällä, SJK:n valmentaja Jani Honkavaara kertoi.

Molemmat maalivahdit, niin isäntien Jakob Tånnander kuin vieraiden Jesse Öst, olivat pitkään vain varpaillaan. Kahden korkealta ja kovaa karvanneen joukkueen vauhdikas yhteenotto ei tuottanut alkuun paikkoja.

Puolen tunnin täytyttyä HJK:n syöttövirhe mahdollisti SJK:n Denys Oliinykille loistotontin, mutta ukrainalainen laitahyökkääjä laukoi epätarkasti. Ennen taukoa SJK:n Ariel Ngueukam haki avausosumaa 16 metristä takatolppakudilla, mutta Tånnender torjui Tuco-lempinimeä kantavan kärjen yrityksen varmasti. Paussin jälkeen Tuco tärväsi puskupaikkansa täpärästi.

Klubin parhaat paikat Öst pelasti 74. minuutilla, kun hän venyi Louis Murillon kauko- ja sitten Jairin lähivedon tielle.

– Pitää antaa kehut SJK:lle, oli kova vastustaja. Emme ehkä olleet parhaimmillamme, ollut paljon pelejä. Nyt keskitytään tiistaihin – tulossa tiukka peli Bakussa, HJK:n kapteeni Daniel O’Shaughnessy taustoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?