Dramaattinen tasapeli kahden rankkarin pelissä ei tyydyttänyt ketään – "Jokainen jätkä on pettynyt" - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Dramaattinen tasapeli kahden rankkarin pelissä ei tyydyttänyt ketään – "Jokainen jätkä on pettynyt"

HIFK ja KTP pelasivat 2–2 tasapelin Veikkausliigassa. HIFK:n Tino Palmasto tasoitti lisäajan viime hetkillä.

23.7. 22:03

Miesten jalkapalloliigan sarjanousija KTP oli yllättää perjantai-iltana Helsingin IFK:n, mutta joutui kotimatkalle vain pisteen kera. KTP:n Antti Mäkijärven tykkiveto 23 metristä 82. minuutilla tuotti 2–1-johdon, mutta HIFK punnersi 2–2:een lisäajalla, kun Tino Palmasto niittasi puskunsa sisään.

–  Tosi pettynyt fiilis. Menetettiin kaksi pistettä pahimmalla mahdollisella tavalla. Lähellä käytiin voittoa, KTP:n Mäkijärvi harmitteli.

HIFK:n iltaan mahtui tehottomuutta. Se tärväsi ensimmäiset loistopaikat, kun KTP-maalivahti Anton Lepola pelasti jalkavenytyksellä Juanan Entrenan läpiajoa seuranneen vedon ja jatkotilanteesta Keaton Isaksson tälläsi tolppaan.

Kotkalaisten odotukset pistesaalistuksesta kohosivat pilviin, kun vieraat siirtyivät 33. minuutilla Asier Arranzin laukomalla rangaistuspotkulla johtoon. Viisi minuuttia myöhemmin Entrena hukkasi lähietäisyydeltä tasoitussauman, mutta viimein 41. minuutilla HIFK sai pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Ratkaisua tarjottiin HIFK:lle ja Moshtagh Yaghoubille, mutta tämän rankkari 71. minuutilla karkasi reilusti yli maalin.

–  Hyvä, että saatiin edes piste. Jokainen jätkä on pettynyt. Oli huolimatonta tekemistä, HIFK:n kapteeni Jukka Halme kiteytti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?