Video: Kotkassa nähtiin jotain mihin EM-tähdet eivät pystyneet – katso upea maali - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Video: Kotkassa nähtiin jotain mihin EM-tähdet eivät pystyneet – katso upea maali

Veikkausliigassa nähtiin upea vapaapotkumaali.

12.7. 20:21

KTP:n ja IFK Mariehamnin välisessä Veikkausliigan ottelussa nähtiin maanantaina maailmanluokan maali. KTP:n Thomas Agyiri iski ottelun 60. minuutilla suorasta vapaapotkusta upean vedon suoraan IFK Mariehamnin maalin perukoille.

Katso video maalista yllä.

– Thomas Agyiri tekee vain kauniita maaleja, ottelun selostaja Velja Engström hekumoi ja viittaa Agyirin viime kauden taidonnäytteisiin.

Suorasta vapaapotkusta maalin tekeminen ei ole helppoa. Kuluneissa EM-kisoissa ensimmäistä suoraa vapaapotkumaalia saatiin odottaa välieriin saakka, jolloin Tanskan Mikkel Damsgaard pääsi iskemään turnauksen ainoan suoran vapaapotkumaalin Englantia vastaan.

Maali oli Agyirille tämän kauden ensimmäinen. Kotkalaisten ilo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä vieraiden Vahid Hambo iski 2–1-johtomaalin vain kolme minuuttia myöhemmin.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 20. minuutilla, kun Robin Buwalda katkaisi vieraiden karmivan pitkän maalittoman jakson, joka kesti peräti 814 minuuttia. Se jäi vain kuuden minuutin päähän Suomen pääsarjan kaikkien aikojen maalittoman putken ennätyksestä. Ennätys on MiPKin nimissä vuodelta 1971.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?