Huuhkajien kapteeni vahvistaa neuvottelut HJK:n kanssa

Tim Sparv saattaa olla HJK:n uusin huippuvärväys.

Yhdestä sinivalkoisesta toiseen? Tim Sparv neuvottelee HJK:n kanssa.

8.7.2021 20:37

Helsingin Jalkapalloklubi jahtaa jälleen todellista huippuhankintaa. Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv vahvistaa Ilta-Sanomille käyneensä neuvotteluja siirrosta HJK:hon.

– Paluu Suomeen on ensimmäistä kertaa mahdollista, Sparv viestitti IS:lle.

– Kaikki on vielä auki. HJK on yksi vaihtoehto.

Sparv kertoo keskustelleensa siirrosta muutamaan otteeseen HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden kanssa. Hämärän peitossa on, miten lähellä siirto todellisuudessa on.

Siirto Klubiin antaisi konkarille mahdollisuuden hypätä HJK:n europelikiertueeseen mukaan. Jo valmiiksi nimimiehiä pursuava HJK hyötyisi konkarin mittavasta kokemuksesta.

Sparvin HJK-kytköksestä kertoi ensimmäisenä Vasabladet.

Sparv johti Suomen maajoukkuetta historiallisissa EM-kisoissa. Kapteeni pelasi kesäkuun alkulohko-otteluissa Tanskaa ja Venäjää vastaan.

Etenkin puolustuspelin johtaminen on keskikenttäpelaajan vahvuuksia. Kun Sparv oli nurmella, Suomi ei päästänyt maaliakaan EM-turnauksessa.

Sparv on pelannut Veikkausliigassa vain kerran aiemmin urallaan, kaudella 2008. Tuolloin hän oli lainalla VPS:ssa kahdeksan ottelun ajan. Hän lähti jo nuorena maailmalle, 2003 osoitteena oli Southamptonin akatemia.

Ammattilaisurallaan hän on VPS:n ohella edustanut ruotsalaista Halmstadia, hollantilaista Groningenia, saksalaista Greuther Fürthiä, tanskalaista Midtjyllandia ja viimeksi kreikkalaista AEL:ää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?