Podcast: Karu tuomarivirhe sai Teemu Tainion raivostumaan – HIFK:n ja Ilveksen kohtaaminen paljastaa totuuden molemmista: ”En saa kiinni, mikä heidän juttunsa on” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Podcast: Karu tuomarivirhe sai Teemu Tainion raivostumaan – HIFK:n ja Ilveksen kohtaaminen paljastaa totuuden molemmista: ”En saa kiinni, mikä heidän juttunsa on”

Pallokerhossa ennakoidaan viikonlopun kierrosta.

12.5. 13:21

Veikkausliigassa pelattiin tiistaina kaksi jännityskamppailua, ja viikonloppuna on edessä täysi kattaus. Pallokerhossa Ville Väänänen, Mikko Knuuttila ja Janne Oivio käyvät läpi menneitä pelejä ja katsovat kohti tulevaa.

Erityisesti tarkastelussa ovat perjantain Futiskierroksen pääottelu Haka-KTP sekä myös KuPS-IFK Mariehamn. Hakalla ei ole Teemu Tainiota penkin takana, koska hän sai punaisen kortin raivottuaan erotuomarille Inter-ottelussa Hakalta hylätyn maalin vuoksi. Menikö tilanne oikein?

Lisäksi keskustellaan mm. HIFK:n ja Ilveksen kohtaamisesta lauantaina. Molemmat ovat aloittaneet ailahdellen. Mikä on totuus heidän peliensä takana?

Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?