Podcast: Mika Ojala kertoo, miten yksikin pelaaja voi muuttaa koko joukkueen suunnan – yksi huoli Interistä: ”Rahahanat pistetty kiinni” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Podcast: Mika Ojala kertoo, miten yksikin pelaaja voi muuttaa koko joukkueen suunnan – yksi huoli Interistä: ”Rahahanat pistetty kiinni”

Entinen huippupelaaja Mika Ojala arvioi Veikkausliigan kiinnostavimpia siirtoja ja joukkueita.

Mika Ojala (vas.) tietää, miten paljon yksi pelaaja voi vaikuttaa joukkueen kohtaloon. Yksi esimerkki on Filip Valencic (oik.), joka mullisti Interin kauden 2019 Ojalan joukkuekaverina. Valencic palaa täksi kaudeksi HJK:hon.­

11.3. 18:05

Veikkausliigan alku lähestyy, ja Pallokerhossa vierailee Ruutu Urheilun asiantuntija Mika Ojala. Entinen Interin tähtipelaaja aloitti studiotyöt viime kaudella ja saapui nyt ensi kertaa Pallokerhoon antamaan näkemyksiään liigasta.

Ojala ja Janne Oivio käyvät läpi huhtikuussa alkavan liigakauden alla Suomen cupissa suurimman vaikutuksen tehneitä joukkueita. Lisäksi pureudutaan talven siirtomarkkinoihin. Ojala kertoo, ketkä ovat kiintoisimpia hankintoja ja miksi.

Ojala sivuaa myös entistä seuraansa Interiä ja sen tämän hetken tilaa. Moni asia on seurassa kohdillaan, mutta huoliakin riittää. Kovimmatkaan paukut eivät tahdo riittää enää mestaruuteen saakka. Lisäksi SJK:n mielenkiintoinen tilanne herättää paljon keskustelua.

Jos alla oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?