Haka voitti vihdoin kotikentällä, muttei ilman parranpärinää – ”Sääntöjen pitäisi olla kaikille samat” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Haka voitti vihdoin kotikentällä, muttei ilman parranpärinää – ”Sääntöjen pitäisi olla kaikille samat”

Haka otti viimein kotivoiton.

16.10. 23:55

Peräti yhdeksän kertaa joutui nousija Haka poistumaan pettyneenä Tehtaan kentältä jalkapalloliigassa, mutta lopulta perjantaina olivat hymyt herkässä Hakan otettua 2–1-voiton Turun Palloseurasta.

Ensimmäinen kotivoitto tuli erittäin tärkeällä hetkellä, sillä karsijan paikalla oleva TPS olisi voitolla noussut tasapisteisiin Hakan kanssa ottelun vähemmän pelanneena.

– Nyt on kaksi voittoa peräkkäin ja voit arvata fiilikset, sanoi voittomaalin tehnyt Salomo Ojala.

Ojala teki 2–1-voittomaalin myös edellisessä Hakan ottelussa Espoossa ja lähes samalla hetkellä, 79. minuutilla eli nyt minuuttia myöhemmin.

– Oli hauska sattuma kieltämättä. Sain Kyöstilän Jamilta kerrankin hyvän syötön ja sihtasin yläkulmaan. Alkukausi meni heikosti, mutta nyt on peli-ilo kohdillaan, Ojala sanoi.

Aivan avausjakson lopulla tapahtui paljon etenkin TPS-leiriä harmittanut tilanne, kun Hakan Medo kaatoi takaapäin Santeri Haaralan. Medolla oli varoitus alla, mutta Ville Nevalainen ei monen ihmetykseksi antanut toista keltaista korttia.

– Sääntöjen pitäisi olla kaikille samat, tiivisti TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?