Entistä Veikkausliigan jalkapalloilijaa syytetään raiskauksista – tapauksen oikeuskäsittely alkaa keskiviikkona - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Raiskauksista ja pahoinpitelyistä syytetty entinen Veikkausliigan jalkapalloilija oikeuteen keskiviikkona

Julkaistu: 30.6. 13:23

IFK Mariehamnin entistä pelaajaa syytetään vakavista rikoksista.

Veikkausliigajoukkue IFK Mariehamnin entistä pelaajaa syytetään kahdesta törkeästä raiskauksesta, kahdesta pahoinpitelystä ja yhdestä lievästä pahoinpitelystä, Ahvenanmaan käräjäoikeudesta vahvistettiin Ilta-Sanomille.

Alun perin pelaaja vangittiin toukokuussa epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta, yhdestä raiskauksesta sekä yhdestä pahoinpitelystä.

Tapauksen oikeudenkäynti alkaa keskiviikkona Ahvenanmaan käräjäoikeudessa ja jatkuu torstaina.

Kaikki muu informaatio on salassa pidettävää.

Syytetty pelaaja sai IFK:sta potkut toukokuussa muutama päivää sen jälkeen, kun hänet oli vangittu todennäköisin syin rikoksista epäiltynä.

Pelaaja on ollut vangittuna Turussa. IFK Mariehamnin puheenjohtaja Dan Mikkola kertoi toukokuussa Ilta-Sanomille, että tapaus on ravistellut koko Maarianhaminaa.

– Seurassa vallitsee shokki ja järkytys. On järkyttävää, kun henkilöä, jonka kaikki tuntevat ja jotkut pitävät hyvänä ystävänään, syytetään näin vakavista rikoksista, joihin kuuluu seksuaalista väkivaltaa, Mikkola kommentoi toukokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?