Kaikki Veikkausliigasta 2020 – klassinen kausiopas nyt myynnissä! - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kaikki Veikkausliigasta 2020 – klassinen kausiopas nyt myynnissä!

Julkaistu: 25.6. 7:00

Puheenaiheet, joukkue- ja pelaaja-analyysit, tilastot – kaikki yhdessä paketissa.

Veikkausliigan kausi alkaa vihdoin 1. heinäkuuta. Sarjan kuumista puheenaiheista pääsee parhaiten perille hankkimalla Veikkausliiga 2020 -erikoislehden, joka on irtonumeromyynnissä torstaista lähtien.

Eero Markkasen ura eteni 2010-luvun alussa kuin sadussa. Markkanen harppoi parissa vuodessa jättiläisen askeleilla Kakkosesta Real Madridiin. Nyt hän on takaisin Veikkausliigassa. Viekö seuraava askel EM-kisamiehistöön?

Ylöjärveläisellä yhteislaitumella taitojaan hionut Naatan Skyttä, 18, kasvaa tätä vauhtia jo syksyn aikana ulos Veikkausliigasta. Toimittaja Saku-Pekka Sundelin tapasi Skytän ja selvitti, miksi tämä on niin hyvä.

Robert Ivanov nousi Veikkausliigaan yli parikymppisenä värikkäiden vaiheiden jälkeen. Hän toivoo tarinansa inspiroivan kaltaisiaan.

TPS:n valmentaja Tommi Pikkarainen kertoo suorapuheisuutensa syyt. Pikkarainen laukoo ajatuksiaan sarkastisesti ja vailla estoja, koska ei omien sanojensa mukaan ole enää menossa minnekään.

Valkeakosken Haka palasi täksi kaudeksi Veikkausliigaan. Toimittaja Juha Kanerva perehtyi tehdaskaupngin jalkapallohistoriaan, jossa aatteellinen taistelu on toisinaan ollut menestystäkin tärkeämpää.

Mukana on tutusti myös 24 sivua analyysia kaikista liigaseuroista. Joka joukkueesta on käyty läpi yksityiskohtaisemmin 16 tärkeintä pelaajaa – yhteensä 192 pelaaja-analyysia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?