Podcast: Nämä syyt johtivat Suomen cupin kenttäfarssiin – HJK mässäilee luksushankinnoilla: ”Talvipelien ei kannata antaa johtaa harhaan” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Podcast: Nämä syyt johtivat Suomen cupin kenttäfarssiin – HJK mässäilee luksushankinnoilla: ”Talvipelien ei kannata antaa johtaa harhaan”

Pallokerho pureutuu viikonloppuna alkaneeseen Suomen cupiin.

27.1.2020 16:25

Jalkapallokausi käynnistyi Suomessa virallisesti, kun Suomen cupissa alkoivat Veikkausliigan ja Ykkösen seurojen pelit.

Pallokerhossa Ville Väänänen, Janne Oivio ja Lari Vesander käyvät läpi viikonlopun antia. Erityisesti käydään läpi Hongan ja HIFK:n lauantaille suunnittelun ottelun siirtymistä sunnuntaille, sillä Espoossa haluttiin pelata peli tammikuulle poikkeuksellisesti luonnonnurmella.

Lauantaina alusta todettiin liian heikoksi peliä varten, sunnuntaina alusta näytti erinomaiselta ja peli onnistui. Panelistit pohtivat, mitä kaikkea meni vikaan. Tiedotuksesta eritoten kannattajat antoivat kovaa risuja omilleen.

Espoon pelin ohella sivutaan eritoten Interin erinomaista esitystä IFK Mariehamnia vastaan ja puidaan HJK:n ja TPS:n ottelua. TPS:n tilanne ei ole kadehdittava, ja nousijan asema näkyi korostetusti, kun Klubilla oli heittää maajoukkuemies Rasmus Schüller kehiin vaihdosta.

Jos alla oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?