Pallokerho: HJK vältti itse ampumansa luodin pudotuspeleissä – TPS selvisi karsinta-avauksesta onnellakin: ”KPV koki oikeusmurhan”

Julkaistu:

Pallokerho
Pallokerhossa keskustellaan Veikkausliigan pudotuspeleistä ja liigakarsinnoista.
HJK ja IFK Mariehamn etenivät jatkoon Veikkausliigan pudotuspelien avausotteluissa keskiviikkona. HJK päihitti FC Lahden ja Maarianhamina HIFK:n kumpikin rankkareilla. Trilleripelit tarjosivat toivottua jännitystä ja panosta loppukauteen, mutta eivät sytyttäneet yleisöä. Pitääkö formaattia pohtia uudelleen?

Tästä ja monesta muusta asiasta keskustellaan Pallokerhon tuoreessa jaksossa. Janne Oivio, Mikko Knuuttila ja Lari Vesander ennakoivat myös sunnuntain HJK–IFK Mariehamn-pudotuspeliä ja käyvät läpi liigakarsinnan asetelmat.

Karsinnassa TPS pelasi maalittoman tasapelin KPV:n kanssa Turussa, KPV painoi lopussa kovaa päälle ja tuomarivirhe näytti vievän KPV:ltä selvän rangaistuspotkun. Mitkä ovat toisen osan asetelmat?

Kuuntele Pallokerhon podcast alta löytyvästä soittimesta. Jos soitin ei näy selaimellasi, klikkaa tästä.Pallokerhon ohjelma-arkiston löydät tämän linkin takaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt