Kyseenalainen tilanne liigakarsinnassa: varatuomari jätti rangaistuspotkun viheltämättä – TPS ja KPV päätyivät tasatulokseen

rac

Julkaistu:

liigakarsinta
Ottelun lopussa erotuomariksi siirtynyt Kalle Mäkinen ei tuominnut KPV:lle rangaistuspotkua.
TPS:n ja KPV:n välinen ensimmäinen liigakarsintaottelu Turussa päättyi 0–0. Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin varsinaisen peliajan lopulla, kun TPS:n Aldayr Hernandez kaatoi KPV:n Joni Mäkelän. Hetkeä aiemmin 4. erotuomarin paikalta erotuomariksi tullut Kalle Mäkinen ei kuitenkaan tuominnut rangaistuspotkua.

Erotuomari vaihdettiin, kun Atte Jussila ei pystynyt jatkamaan kentällä. Hän siirtyi kentän laidalle.


Ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei juuri maalipaikoilla juhlittu, mutta toisella puoliajalla molemmilla oli muutama paikka, joista verkko olisi voinut heilua.

Toisen puoliajan alkupuolella TPS:n Joakim Latonen pääsi puolittain karkuun Enoch Banzan syötöstä. KPV:n kapteeni Ville Koskimaa ehti kuitenkin viime hetkellä estämään turkulaisen pahat aikeet.

KPV:n paras paikka tuli 77. minuutilla, kun Simo Roiha pääsi tilanteeseen. TPS:n maalivahti Jere Koponen kuitenkin torjui yrityksen, eikä KPV:n Banza onnistunut viimeistelemään irtopallosta maalia.


TPS:n Albion Muzaci pääsi avopaikkaan 81. minuutilla Latosen syötöstä, mutta Muzacin laukaus painui reilusti yli maalin.


2. osaottelu pelataan sunnuntaina. Ottelun pelipaikka ratkaistaan perjantaina. Vaihtoehdot ovat Kokkola tai Seinäjoki. Mikäli Kokkolan keskuskenttä ei ole pelikunnossa, ottelu siirretään Seinäjoelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt