HJK tekemässä kovan luokan tuplakaappauksen – huippumolari ja oma kasvatti tulossa Klubiin

Julkaistu:

Veikkausliiga
Lucas Lingman ja Antonio Reguero ovat siirtymässä HJK:hon.
Ilta-Sanomien tietojen mukaan HJK on hankkimassa riveihinsä keskikenttäpelaaja Lucas Lingmanin ja maalivahti Antonio Regueron. Molemmat edustivat viime kaudella Rovaniemen Palloseuraa.

Lingman, 21, palaa HJK:hon kahden vuoden tauon jälkeen. Hän edusti RoPSia kaudet 2018 ja 2019 ja löi tuona aikana läpi liigan eliittiin. Hongassa uransa aloittanut, Klubissa sen jälkeen pelannut Lingman ei onnistunut läpimurrossa sinivalkoraidoissa, mutta Toni Koskelan alaisuudessa RoPSissa sujui paremmin. Kahden RoPS-kauden aikana keskikentältä syntyi kahdeksan liigamaalia.

Koskela valmentaa nyt HJK:ta ja halusi luottopelaajansa takaisin alaisuuteensa. RoPS saa IS:n tietojen mukaan Lingmanista ainakin viisinumeroisen siirtosumman, sillä hänellä oli vielä sopimusta jäljellä.

Lingman on myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja.

37-vuotias Reguero saapui Rovaniemelle toukokuussa 2016 ja nousi välittömästi Veikkausliigan parhaiden maalivahtien joukkoon. Hänen sopimuksensa päättyi ja espanjalainen haluaa nyt takaisin Koskelan alaisuuteen.

Reguero pelasi RoPSin paidassa 107 liigapeliä kolmen ja puolen kauden aikana.


RoPSin kausi päättyi viime viikonloppuna. HJK:n kausi jatkuu pudotuspeleillä. Niissä panoksena on paikka Euroopan liigan karsintaan ensi kesänä. HJK kohtaa FC Lahden keskiviikkona.

HJK ehti jo julkistaa yhden uuden hankinnan viime viikolla. 29-vuotias hyökkäyspään pelaaja Ferhan Hasani on edustanut Pohjois-Makedonian maajoukkuetta 38 kertaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt