KuPSin mestaruusvalmentaja vaihtaa työnantajaa kauden jälkeen – vahvisti uuden osoitteensa Ruutu+:n haastattelussa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

KuPSin mestaruusvalmentaja vaihtaa työnantajaa kauden jälkeen – vahvisti uuden osoitteensa Ruutu+:n haastattelussa

Julkaistu: 19.10.2019 18:02

Kuopion Palloseuran Veikkausliigan mestariksi luotsannut Jani Honkavaara jatkaa valmennusuraansa kotimaan kentillä.

Jani Honkavaara valmentaa kaudella 2020 Seinäjoen Jalkapallokerhoa. Honkavaara vahvisti Helsingin Sanomien hiljattain uutisoiman tiedon mestaruusottelun jälkeisessä Pallokerhon studiohaastattelussa.

– Katsotaan lähteekö perhe sinne. Se on harras toiveeni. Seinäjoki on kotikaupunkini ja vaimoni kotikaupunki ja lasten mummola. Onhan siellä sinänsä hyviä juttuja, Honkavaara sanoi.

Honkavaaran mukaan hänen juuri ennen ratkaisuottelua julki tullut siirtouutinen ei vaikuttanut joukkueeseen mitenkään. KuPS voitti Interin Turussa 2–0 ja pääsi juhlimaan ensimmäistä SM-kultaansa sitten vuoden 1976.

– Sekin kuvaa yhteisöämme, että kun se uutinen eilen tumpsahti julkisuuteen, emme käsitelleet sitä mitenkään. Pelaajat ovat ammattilaisia. He tietävät, että urani jatkuu muualla. Olen sanonut sen hyvissä ajoin, Honkavaara sanoi.

  • Video: KuPSin mestaruusjuhlintaa Veritas-stadionilla.

Ensimmäistä Veikkausliigan mestaruuttaan juhlinut Honkavaara, 43, kehui joukkueensa esitystä täpötäyden katsomon edessä Turussa.

– Kun katsoi maalejamme, niissä näkyi se fiilis, joka joukkueella oli tässä matsissa. Se oli niin päättäväinen. Olin ihan varma heti pelin alun jälkeen, että me viedään tämä matsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?