Video: VPS:n johtoasema kuihtui lopussa – FC Lahti haki pisteet Vaasasta

rac

Julkaistu:

veikkausliiga
FC Lahti käänsi viimeisen vartin aikana ottelun edukseen.
Perjantain ainoa Veikkausliigan ottelu pelattiin Vaasassa. Putoamissarjan kamppailussa VPS oli saanut vieraakseen FC Lahden.

VPS siirtyi ottelun avauspuoliajan loppuhetkillä 1–0-johtoon. Joukkueen ruotsalaiskreikkalainen pelaaja Konstantinos Stavrothanasopoulos ohjasi maalin edestä vaasalaisten johtomaalin.


Toisella puoliajalla vaasalaisille sattui musta hetki. Ensin Altin Zeqiri tasoitti 76. minuutilla ja minuuttia myöhemmin Josu laukoi 2–1-voitto-osuman lahtelaisille.


– Tämä oli hyvä jatko edelliselle pelille, viittasi FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä voittoon RoPSista.

VPS:n puolustusta moitittiin heikoksi ennen peliä, sillä vain kaksi pelaajaa oli varsinaisia puolustajia. Kriittisimmän arvion mukaan vain puolitoista.

FC Lahden Ville Salmikivi pääsikin jo neljän minuutin kohdalla puolustuksen läpi, mutta laukaus meni suoraan maalivahtia päin. Ei VPS:n puolustus aivan kuutamolla ollut, mutta toisen puoliajan kaksi takaiskumaalia olisivat voineet olla estettävissä.

– Tuntui, että pelaajilta meni ilmat, kun Lahdelle tuli 2–1-maali, selvitti VPS:n päävalmentaja Christian Sund.

FC Lahti on aloittanut putoamissarjan vahvasti kahdella voitolla. Joukkueella on hyvät mahdollisuudet napata itselleen putoamissarjan ykkössija ja paikka europelipudotuspeleihin.

VPS on tällä hetkellä karsijan paikalla, mutta putoajan paikalla oleva KPV pelaa lauantaina RoPSia vastaan. KPV:llä on mahdollisuus nousta pois jumbopaikalta, jos se ei häviä RoPSille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt