FC Lahti selätti peikkonsa: RoPS kaatui kotikentällä ensimmäisen kerran sitten vuoden 2014

rac

Julkaistu:

Veikkausliiga
FC Lahti aloitti lauantaina miesten jalkapalloliigan haastajasarjan vakuuttavalla 3–0-kotivoitolla Rovaniemen Palloseurasta.
Voitto oli lahtelaisille monin tavoin tärkeä. Ensinnäkin se oli FC Lahden ensimmäinen kotivoitto RoPSista sitten vuoden 2014 toukokuun. Muutenkin rovaniemeläiset ovat olleet kiusallinen vastus lahtelaisille, koska kauden kaksi aiempaa kamppailua olivat päättyneet RoPSin eduksi.

– Nyt on ainakin yksi peikko selätetty. Tähän matsiin ei tarvinnut pelaajia liiemmin motivoida. Saimme nollapelin, kolme tehtyä maalia ja ehjän joukkue-esityksen. Olen tosi tyytyväinen, FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä sanoi.

RoPSin keskikentällä täydet minuutit uurastanut Eetu Muinonen ihmetteli omiensa vaisuutta.

– Teimme alokasmaisia virheitä, joista vastustaja rankaisi kovalla kädellä. Emme olleet hyökkäyspäässä järin vaarallisia. Meidän täytyy saada nopeasti sama itseluottamus takaisin, joka meillä oli ennen tätä peliä. Pelattavaa on vielä paljon, Muinonen korosti.

Lahtelaismaaleista vastasivat Jeronimo Amione, Eemeli Virta ja Teemu Jäntti. FC Lahti nousi kolmen pisteen turvin haastajasarjan piikkipaikalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt