Pallokerho: Haka ja TPS dominoivat Ykköstä, mutta ovatko ne valmiita liigaan? SJK:n johdon puheilla ei ole enää mitään merkitystä: ”Tämä on komediashow”

Julkaistu:

pallokerho
Pallokerhon maanantailähetyksessä keskitytään Ykköseen, mutta ensin puhutaan SJK:sta ja Ilveksestä.
Ykkösessä kausi alkaa kääntyä kohti huipennusta, joten Pallokerho kääntää hetkeksi katseensa toiseksi korkeimmalle sarjaportaalle.

Haka ja TPS hallitsevat sarjaa mielin määrin, mutta kiinnostusta riittää ympäri liigan. Sarjan yleisökeskiarvo on tällä hetkellä korkeampi kuin missään muussa palloilusarjassa poislukien SM-liiga, Veikkausliiga ja Superpesis. Moni pääsarja jää taakse – se kertoo Ykkösen suosiosta.

Pallokerhon Ykkösen kirjeenvaihtaja Mikko Aaltonen on studiossa Janne Oivion tentissä. Miksi Haka on onnistunut niin ylivoimaiseen tyyliin? Missä TPS on onnistunut, että se on jättänyt jahtaajat kauas taakseen? Onko kummallakaan seuralla edellytyksiä pysyä Veikkausliigassa, molempien talousrajoitteet muistetaan.

Ennen keskustelua Ykkösestä jatketaan viime perjantaista keskustelua SJK:n valmentajavaihdoksesta. Aaltosella ei ole ruusuista sanottavaa seuran toiminnasta. Ilveksen ottelut Ruutuun selostava Aaltonen kertoo myös, missä asioissa mestaruudesta taisteleva Ilves on onnistunut ja muut eivät – sekä mikä voi suistaa sen vielä mestaruustieltä.

Jos alla oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt