Jani Honkavaara jättää KuPSin kauden päätteeksi – kertoo lähtönsä syyt: ”En suosittele tällaista järjestelyä kenellekään”

Julkaistu:

veikkausliiga
KuPSin valmentaja haluaa vetää henkeä ja viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.
Veikkausliigan mestaruustaistossa olevan KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara jättää tehtävänsä kauden jälkeen.

– Aluksi suunnittelin tekeväni tätä kaksi vuotta, mutta se venyi kolmeksi ja hyvä niin. KuPS pelaa loppukaudesta isoista asioista, Honkavaara kertoo puhelimitse.

Valmentajan aika Kuopiossa on ollut menestyksekäs. Hänen ensimmäisellä kaudellaan KuPS voitti hopeaa ja viime vuonna pronssia.

Ei ole ihme, että KuPS olisi halunnut jatkaa Honkavaaran sopimusta. Hän ei kuitenkaan ollut siihen valmis. Sopimus loppuu kauden päätteeksi, ja samalla päättyy myös Honkavaaran aikakausi Pohjois-Savossa.

– Kokonaisuus jolla tätä työtä olen tehnyt on ollut raskas. Työ itsessään ei ole ollut raskasta, vaan se, että työpaikka on ollut Kuopiossa ja perhe Tuusulassa.

Kuopiosta on Tuusulaan noin 370 kilometriä. Honkavaara on sahannut väliä lukemattomia kertoja. Nyt kilometrit ovat tulleet täyteen.

– En suosittele tällaista järjestelyä kenellekään valmentajalle, hän naurahtaa.

Kun kahden osapuolen tiet eroavat, aletaan herkästi miettiä, liittyykö eroon kolmas osapuoli. Kun MTV:n Urheilu eilen uutisoi Honkavaaran lähdöstä ja samana päivänä SJK antoi potkut Alexei Eremenkolle, alkoi kiertää huhuja, että Seinäjoella syntynyt Honkavaara olisi palaamassa lakeuksille.

Näin ei Honkavaaran mukaan ole. Lähdöstäänkin hän kertoi KuPSille jo heinäkuussa, jotta seura olisi hyvässä asemassa valmentajamarkkinoilla.

– Toista seuraa ei ole. Tähän ei liity kolmatta osapuolta. Jos minulla on ollut rankat kolme vuotta, niin olisi erikoista hinkua välittömästi takaisin töihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt