Pallokerho: SJK antoi taas potkut ja nöyryyttävä kaava toistuu – Klubi rysähti tylysti ulos eurokentiltä: ”HJK sontasi housuunsa lopussa” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pallokerho: SJK antoi taas potkut ja nöyryyttävä kaava toistuu – Klubi rysähti tylysti ulos eurokentiltä: ”HJK sontasi housuunsa lopussa”

Kuvituskuva
Julkaistu: 16.8.2019 14:46

Pallokerhossa käsitellään HJK:n putoamista eurokentiltä, maalivahtivalmennuksen ongelmia Suomessa ja SJK:n tuoreita potkuja.

Pallokerhossa sattuu ja tapahtuu! Aivan nauhoitusten lopussa Janne Oivio ja Kim Kallström saavat studioon tiedon, että SJK on antanut lähtöpassit Alexei Eremenkolle. Panelistit ehtivät käydä läpi lähtöpassien juuret pääpiirteittäin, ja arvio on karu: SJK:ssa on edelleen käynnissä nolo, julma kierre. Kärsivällisyyttä ei ole lainkaan.

Päivän pääaihe oli HJK:n putoaminen eurokentiltä. Klubi johti ottelusarjaa kolmeen otteeseen ja hukkasi johdot joka kerta. Taustalla on monia syitä, joita myös lähetyksessä käydään läpi.

Lisäksi ohjelmassa puhutaan suomalaisesta maalivahtivalmennuksesta. Millaista maalivahtipeliä voi odottaa, kun seurat eivät panosta maalivahtivalmennukseen? Ja ennen tietoa Eremenkon kohtalosta puhuttiin myös SJK–IFK Mariehamn-ottelusta torstailta sekä liigan runkosarjan huipennuksesta.

Jos alla oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta